<h2>Απαλλαγείτε από τους εισβολείς</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>& τους ανεπιθύμητους επισκέπτες</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Απεντόμωση

Απεντόμωση
 
Η σχολαστική επιθεώρηση, η ταυτοποίηση του “εισβολέα”, ο εντοπισμός των εστιών ανάπτυξης καθώς και η επιλογή της μεθόδου που θα εφαρμοστεί είνια τα κρίσιμα σημεία για την αντιμετώπιση των εντόμων.
 
Δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, την ασφάλεια του ανθρώπου και του περιβάλλοντος ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταπολέμησης περιλαμβάνει χημικό (εντομοκτόνα σκευάσματα) αλλά και βιολογικό έλεγχο (φωτεινές παγίδες, παγίδες φερομόνης κ.α.).
 
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται δε μυρίζουν, δε λεκιάζουν, δεν ερεθίζουν και έχουν τύχει της έγκρισης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. 


Η εταιρείας μας «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» η οποία εδρεύει στο Θεολόγος Φθιώτιδας, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό απεντομώσεις σε όλη την Φθιώτιδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Πάντα στη διάθεσή σας

Θεολόγος, Φθιώτιδας

Τηλ: 2233093190 Κιν:6977599262